Τι είναι το MyFiber HomeCare ?

Η ηπηρεσία MyFiber HomeCare παρέχει ένα σύνολο χαρακτηριστικών για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο, ασφαλές δίκτυο που να καλύπτει όλη την οικογένεια ή το γραφείο. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

Antivirus

Γονικός έλεγχος από το κινητό

Ποιότητα Εξυπηρέτησης (QoS)

Antivirus

Κάθε συσκευή προσεγγίζει το διαδίκτυο μέσω του δρομολογητή σας. Αυτό περιλαμβάνει προϊόντα που συνήθως δεν έχουν τη δική τους προστασία από απειλές στον κυβερνοχώρο. Το MyFiber HomeCare παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από ιούς για το δρομολογητή σας, διατηρώντας όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας ασφαλείς.

Γονικός Έλεγχος

Είτε θέλετε να αποκλείσετε ακατάλληλο περιεχόμενο, να ορίσετε ημερήσια όρια για το συνολικό χρόνο που αφιερώνετε στο διαδίκτυο, να δείτε ποιοι ιστότοποι χρησιμοποιούν τα παιδιά σας ή να διακόψετε το Internet, μπορείτε να το κάνετε με την λειτουργία του γονικού ελέγχου, όλα από την ευκολία μιας εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ποιότητα Εξυπηρέτησης (QoS)

Επιλέξτε τις συσκευές ή τις δραστηριότητες που θέλετε να ιεραρχήσετε στο δίκτυό σας με την υπηρεσία (QoS). Με πολύ λίγα βήματα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο η ροή ταινιών σας είναι στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης Wi-Fi ή Ethernet.

Πακέτα Internet

Γιατί να επιλέξεις την myFiberInternet

Επιλέγουμε πάντοτε της βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις με αποτέλεσμα οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας να είναι ανταγωνιστικές, διατηρώντας πάντοτε την καλύτερη σχέση τιμής ως προς την ποιότητα, σεβόμενοι με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη σας.

Υψηλές Ταχύτητες Πρόσβασης

Ταχύτητα λήψης – αποστολής έως 100 mbps. Βάλε τέλος στα buffering ενώ βλέπεις ταινίες.

Κρυπτογραφημένη Διασύνδεση

Αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά και ασφαλή διασύνδεση μέσω ισχυρής κρυπτογράφησης.

Δεν Υπάρχουν Περιορισμοί Χρήσης

Απεριόριστη χρήση δεδομένων. Συνδέσεις χωρίς κάποιο μηνιαίο περιορισμό στα δεδομένα που μπορείτε να καταναλώνετε.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Nothing Is Out Of Reach

Internet

H myFiberInternet είναι ένας σύγχρονος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που ανταποκρίνεται στης ανάγκες της εποχής μας παρέχοντας συνδέσεις διαδικτύου υψηλών ταχυτήτων.

GET IN TOUCH