Είναι καλό αυτό το πακέτο για μένα ?

Με την αγορά του συγκεκριμένου πακέτου, αποκτάτε σύνδεση στο διαδίκτυο με υψηλή ταχύτητα, καθώς και σταθερό τηλεφωνικό νούμερο από το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε και λαμβάνεται τηλεφωνικές κλήσεις, από το κινητό σας, κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή.

Έχετε εξαιρετική ασύρματη απόδοση με σταθερό σήμα σε κάθε κατεύθυνση και υψηλή ταχύτητα σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Σας προσφέρει απίστευτη ασύρματη κάλυψη και αξιοπιστία από οπουδήποτε είτε σε μεγάλο σπίτι είτε στο γραφείο σας.

Έχετε την δυνατότητα μέσω εφαρμογής που κατεβάζεται στο κινητό σας, να ελέγχεται την σύνδεση σας από όπου και αν βρίσκεσαι, μπορείτε να ορίσετε ποιες σελίδες δεν θα είναι προσβάσιμες, ποίες σελίδες θα είναι προσβάσιμες και για πόση ώρα και αυτό μπορείτε να το κάνετέ για τον κάθε χρήστη ξεχωριστά, πχ facebook.com μια ώρα καθημερινά, δύο ώρες το σαββατοκύριακο για τους ανήλικους χρήστες.

Επιλέξτε σε ποιες συσκευές ή δραστηριότητες θέλετε να δώσετε προτεραιότητα με την ποιότητα της υπηρεσίας (QoS). Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο φορητός σας υπολογιστής ή η ροή ταινιών (netflix, youtube) είναι στην πρώτη γραμμή στο Wi-Fi ή Ethernet.

Internet σε όλο το σπίτι

Γονικός έλεγχος από το κινητό

Δώστε προτεραιότητα σε ότι έχει σημασία

Τι Περιλαμβάνει

Πακέτο

Plus

Πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης άλλα και με ξεκάθαρους όρους χωρίς ψηλά γράμματα, αποκτήστε πρόσβαση τώρα με υψηλές ταχύτητες ανεβάσματος άλλα και κατεβάσματος, με κρυπτογραφημένη διασύνδεση για να είστε σίγουροι για τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς περιορισμούς στην κίνηση των δεδομένων.

Συνδεδεμένες Συσκευές

10-15

Μπορείτε να συνδέσετε ενδεικτικά έως δεκαπέντε συσκευές χωρίς να χαλάσει η εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας, μπορείτε να συνδέσετε τον σταθερό υπολογιστή σας, τον φορητό σας, καθώς και τα κινητά σας.

Ταχύτητα Σύνδεσης

100mbps

Σου παρέχουμε αρκετό εύρος ζώνης για να πλοηγηθείς στον κόσμο του διαδικτύου, για να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου βίντεο της αγαπημένες σου ταινίες να βυθιστείς στον ατελείωτο κόσμο του online gamming είτε ακόμη και άπλα αν θέλεις να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για τον αν θα κολλάει το ίντερνετ εσύ άπλα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις την υπηρεσία μας.

Περιορισμός Χρήσης

Απεριόριστα

Οι συνδέσεις μας προσθέτονται χωρίς κάποιο μηνιαίο περιορισμό στα δεδομένα που μπορείτε να καταναλώνεται, όπως και χωρίς περιορισμό πρόσβασης σε διαδικτυακό περιεχόμενο παρόλα αυτά η εταιρία μας οφείλει να συμμορφώνεται με τους περιορισμούς που θέτουν οι αρμόδιες αρχές όπως ΟΠΙ (https://opi.gr/opi/armodiotites) ΕΕΕΠ(https://www.gamingcommission.gov.gr/)

Αξιόπιστο Internet Παντού

Με το Wi-Fi επόμενης γενιάς – 802.11ac σας παρέχεται η ευελιξία δύο αποκλειστικών δικτύων το οποίο διασφαλίζει εκπληκτική ασύρματη απόδοση. Με 3 εξωτερικές κεραίες με την πιο προηγμένη τεχνολογία, έχετε εξαιρετική ασύρματη απόδοση με σταθερό σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις και υψηλές ταχύτητες σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Περισσότερες Συσκευές Ταυτόχρονα Συνδεμένες

Απλές εργασίες, όπως η αποστολή e-mail ή το web browsing μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της μπάντας 2.4GHz, ενώ οι εντατικές ως προς το bandwidth εργασίες, όπως το online gaming ή το HD video streaming, μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της μπάντας 5GHz – και όλα αυτά ταυτόχρονα.

Internet Που Φτάνει Παντού

Υψηλής απόδοσης κεραίες διπλής ζώνης και ενισχυτές υψηλής ισχύος συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ισχυρού, εκτεταμένου δικτύου για το σπίτι σας. Η τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης επικεντρώνει τη μετάδοση Wi-Fi προς την κατεύθυνση των συνδεδεμένων συσκευών σας, συγκεντρώνοντας το σήμα όπου το χρειάζεστε περισσότερο.

Παρακολουθήστε Ταινίες Χωρίς Διακοπές

Βελτιστοποιεί τη ροή IPTV έτσι ώστε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες χωρίς καμία καθυστέρηση. Βάλτε ένα τέλος στα buffering μία για πάντα και απολαύστε ευχάριστη οικιακή ψυχαγωγία.

Επιτρέψτε Την Πρόσβαση Στο Δίκτυο Σας, Πάντα Με Ασφάλεια

Η λειτουργία Guest Network παρέχει ασφαλή πρόσβαση για τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το δίκτυο Wi-Fi. Μοιραστείτε με οποιονδήποτε, χωρίς να διακινδυνεύσετε το ιδιωτικό σας δίκτυο. Κάντε εύκολη κοινή χρήση και διατηρήστε την ασφάλεια.

Εύκολο Στην Εγκατάσταση & Στην Χρήση

Ρυθμίστε το δίκτυο σας μέσα σε λίγα λεπτά χάρη στο ευκολόχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και την βοηθητική εφαρμογή κινητού τηλεφώνου. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας από οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS.

Γονικός Έλεγχος

Αποκλείσετε ακατάλληλο περιεχόμενο, ορίστε ημερήσια όρια για το συνολικό χρόνο που αφιερώνετε στο διαδίκτυο, δείτε ποιοι ιστότοποι χρησιμοποιούν τα παιδιά σας ή διακόψετε το Internet, με την λειτουργία του γονικού ελέγχου, όλα από την ευκολία μιας εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Συμβατό Με Την Επόμενη Γενιά Internet

Υποστηρίζει το IPv6, την επερχόμενη γενιά πρωτοκόλλου Ίντερνετ, διασφαλίζοντα σας ότι η υπηρεσίας σας θα λειτουργεί αδιάκοπα κατά την πλήρη μετάβαση του Ίντερνετ στο νέο αυτό πρότυπο.

Συνδεθείτε Στο Wi-Fi Με Το Πάτημα Ενός Κουμπιού

Πρόκειται για πρότυπο ασφαλείας ασύρματου δικτύου που κάνει τις συνδέσεις ασύρματων συσκευών στο δίκτυο σας γρηγορότερες και ευκολότερες πατώντας απλά το κουμπί που ενεργοποιεί την λειτουργία.

Εφαρμογή Κινητού τηλεφώνου

Διαχειριστείτε το δίκτυο σας με έναν έξυπνο και πλούσιο σε δυνατότητες τρόπο για τον έλεγχο και την παρακολούθηση του δικτύου σας στο σπίτι σας και εν κινήσει χάρη στην απομακρυσμένη διαχείριση. Ο γονικός έλεγχος εξασφαλίζει εξατομικευμένη και κατάλληλη πρόσβαση στο διαδίκτυο για κάθε μέλος της οικογένειας. **Τα επίπεδα φίλτρων και τα χρονικά όρια σας επιτρέπουν να αποκλείσετε συγκεκριμένες διευθύνσεις URL και να προγραμματίσετε τις ώρες που η συσκευή των παιδιών σας μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Επίσης η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει για τυχόν ενημερώσεις λογισμικού για να εξασφαλίσετε την καλύτερη εμπειρία αλλά και ασφάλεια στο Wi-Fi δίκτυό σας. Μπορείτε να επανεκκινήσετε, να ενημερώσετε ή να διαμορφώσετε ξανά το δρομολογητή του σπιτιού σας ενώ βρίσκεστε στο γραφείο ή στις διακοπές σας.

Η εφαρμογή έχει ένα απλό και διαδραστικό περιβάλλον για τον έλεγχο των συσκευών δικτύου και την ρύθμιση των προσωπικών παραμέτρων για το δίκτυό σας βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας μας.

Επιπλέον δείτε ποιος συνδέεται στο δίκτυό σας και μπλοκάρετε αυτούς που δεν πρέπει να υπάρχουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Πείτε αντίο σε κλέφτες Wi-Fi!

Πακέτα Internet

Γιατί να επιλέξεις την myFiberInternet

Επιλέγουμε πάντοτε της βέλτιστες τεχνολογικές λύσεις με αποτέλεσμα οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας να είναι ανταγωνιστικές, διατηρώντας πάντοτε την καλύτερη σχέση τιμής ως προς την ποιότητα, σεβόμενοι με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη σας.

Υψηλές Ταχύτητες Πρόσβασης

Ταχύτητα λήψης – αποστολής έως 100 mbps. Βάλε τέλος στα buffering ενώ βλέπεις ταινίες.

Κρυπτογραφημένη Διασύνδεση

Αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά και ασφαλή διασύνδεση μέσω ισχυρής κρυπτογράφησης.

Δεν Υπάρχουν Περιορισμοί Χρήσης

Απεριόριστη χρήση δεδομένων. Συνδέσεις χωρίς κάποιο μηνιαίο περιορισμό στα δεδομένα που μπορείτε να καταναλώνετε.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Nothing Is Out Of Reach

Internet

H myFiberInternet είναι ένας σύγχρονος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που ανταποκρίνεται στης ανάγκες της εποχής μας παρέχοντας συνδέσεις διαδικτύου υψηλών ταχυτήτων.

GET IN TOUCH